7 Mayıs 2013 Salı

Favorilerim # Nisan 2013


Nisan ayında en çok kullandığım ürünler;

Emily 211 dudak kalemini altına dudak nemlendiricisi sürerek ruj gibi kullanıyorum ben. Dudak renginde nefis bir tonu var. Oldukça da kalıcı.

The Balm Time Balm kapatıcı bu ay yüzüm için kullandığım tek kapatıcı oldu. Yazısı için tık tık


Yves Rocher Hindistan Cevizli dudak nemlendiricisini geçen ay sık sık kullandım. Yumuşacık yapıyor dudaklarımı, kokusunu da çok seviyorum.

Missha BB krem geçen ayın ve tüm zamanlarımın favori bb kremi. Neredeyse her makyaj yaptığımda bunu kullandım. Diğer bb kremler, fondötenler falan bir kenarda aldı. Aşığım! Yazısı da burada

Catherine Arley Terracota allığı da küçük bir parfümeri dükkanından aldım geçen ay ve aldığımdan beri en çok kullandığım allık oldu. Bendeki 02 rengi. Hemen her tene uyabilecek şeftalimsi pembe bir renk. Yapısı ve pigmentasyonu çok güzel. 10 tl'ye almıştım. Fiyatına göre muhteşem bir ürün bence.

Maybelline Color Tattoo krem far da göz makyajı rimel ve kalemden ibaret olan beni far sevdalısı yaptı. Toz farları uygularken göz altlarıma düşmesinden ve onları temizleme işinden hiç hazzetmediğim için genelde far kullanmıyorum. Ama bu krem far kesinlikle benim olayım! :) İlerde başka renklerini de almak istiyorum. Yazısı için tık tık

2 yorum:

  1. hepsi harika canım teşekkürler paylaşımın için emily kalemden hemen edineceğim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müthiş bir kalem kesinlikle almalısın :)

      Sil