13 Mayıs 2013 Pazartesi

Essence I Love Stage Far Bazı


Essence'in meşhur far bazını duymayan kalmamıştır herhalde artık.

Benim gibi göz makyajı rimel ve kalemden ibaret olan birinin bile sahip olduğu bir ürün :) Ben genelde far kullanmadığım için bazı tek başına göz kapağıma sürüyorum ve göz kapağımın rengini eşitleyip hoş bir görüntü elde ediyorum.

Amacına uygun kullanılırsa da gayet başarılı oluyor ama. Kullandığınız farın kabında görünen rengini elde etmenizi gerçekten
sağlıyor. Ayrıca kalıcılığını da arttırıyor.


Bazı arkadaşlar bir far bazı için renginin koyu olduğundan yakınıyor. Ben de katılıyorum buna. Özellikle çok açık renk farlar uygulayacaksanız bence de rengi koyu. Fotoğrafta da görüldüğü gibi bileğimin renginden koyu bir renge sahip ki ben buğday tenliyim. Beyaz tenli iseniz daha da koyu duracaktır.


Bu fotoğrafta bileğimin sağ tarafına far bazı üzerine The Balm Balm Jovi paletteki presto rengini uyguladım, diğer taraftaysa far bazı olmadan aynı rengi uyguladım. Görüyorsunuz rengi nasıl da daha canlı gösteriyor.

Bence rengi dışında özellikle de 8 tl civarındaki fiyatını da göz önünde bulundurursak gayet başarılı bir ürün. Far bazı arayışındaysanız tavsiye edebilirim.

10 yorum:

  1. çok merak ediyordum bu ürünü fakat haftasonu gratise gittiğimde görevliye sordum, yanlış anlamadıysam sanırım şatıştan kaldırılmış :(
    ne zaman almıştınız ürünü ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha yeni bir tane aldım son indirimde. Satıştan kalkmış olduğunu sanmıyorum.

      Sil
    2. ben yanlış anladım muhtemelen, bitti demiştir belkide :) teşekkürler

      Sil
  2. bence berbat bir ürün helede göz çevreniz benim ki gibi kuruysa asla yanına yaklaşılmayacak bir ürün. göz çevresini iyice kurutup kabuklanma yapıyor. kesinlikle yağlı göz çevresi olan arkadaşların kullanımına uygun ve aydınlatıcı olarak kullanılmamalı. aydınlatmaktan ziyada grileştiriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çevresi derken nereyi kastettin bilmiyorum fakat ben sadece göz kapağıma uyguluyorum. Orası da yağlı zaten kuru olanlarda nasıl olur bilemiyorum :/ Aydınlatma işlevi yok zaten rengi oldukça koyu.

      Sil
  3. Fiyatına göre fena bir ürün değil ama daha iyi bazlar varken bir daha bunu almam sanırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki bir Urban Decay ya da Too Faced bazı gibi değildir ama fiyatına göre iyi bence.

      Sil
  4. Canım bende hiç etki etmedi bu ürün.Bir kaç kez kullandım.Öylece duruyor maalesef :(

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan,rival de loop far bazıda harikadır rossmanlarda satılıyor denemeni isterim.

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yaşadığım yerde rossman yok :(

      Sil