2 Mart 2013 Cumartesi

Bitenler #Şubat 2013


Şubat ayında bitirdiğim ürünler yine azıcık :(

Superdrug İpek Proteini Duş Jeli : Superdrug duş jellerini seviyorum güzel köpürüyorlar ama bunun kokusunu başlarda sevmeme rağmen sonradan ağır gelmeye başladı. Bir an önce bitsin diye bol bol
kullandım. Çiçeksi kremsi bir kokusu var, pek sevemedim.

Nevacolor 6.7 Çikolata Kahve Saç Boyası: Nevacolor'ın bu yeni serisi Watsons'larda satılıyor. Kızıllık olmayan bir çikolata kahve saç boyası ararken denk gelmiştim ve denemek için almıştım. Sonuçtan memnun kaldım, saçlarıma bir zarar vermedi ayrıca renk de kutunun üzerindeki gibi tuttu. Koyu olmadı. Uygun fiyata güzel bir boya bence.

La Roche Posay Effaclar H: Bir alışverişimde hediye edilen deneme boy bir nemlendiriciydi. Zaten ürünün orijinal boyunu kullanıyordum ve memnunum. Şurada bahsetmiştim kendisinden :)

La Roche Posay Effaclar Yüz Yıkama Jeli: Bu da alışverişimle hediye edilen bir üründü. Yağlı ve hassas ciltler için yüz yıkama jeli. Severek kullandım, elimde bir adet daha vardı onunla devam ediyorum. Makyaj çıkaracak kadar kuvvetli değil ancak sabahları yüzümü bununla yıkıyorum. Kurutmadan yağını alarak temizliyor. Sivilcelenmeye ya da herhangi bir soruna neden olmadı bende.

2 yorum:

  1. La Roche Posay'ın başka ürünlerini kullanıyordum.Annem öylesine almış,bende kullanmıştım.Şimdi bu effaclar serisini araştırıyordum bu yazıya denk gelmem iyi oldu.Benimde yanağımda,burnumda,çenemde siyah nokta sorunum var.Umarım biraz hafifletir.Bioderma pek iyi gelmedi bana mesela.Cildimi inanılmaz kuruttu.

    tekaska.blogspot.com beklerimm! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer yüzünüz kurumaya meyilliyse Effaclar serisinin köpük temizleyicisi var ona da bakabilirsiniz.

      Sil