29 Kasım 2013 Cuma

Roseroseshop Alışverişim


Korelilerin kozmetik konusunda iyi bir yerde olduğunu hemen herkes biliyor. Ben de genel olarak Kore ürünlerini kullanmayı seviyorum. Özellikle günlük makyajda BB kremlerini tercih ediyorum.

Geçenlerde de severek kullandığım Missha Perfect Cover BB kremim bitmeye yaklaşmışken bir alışveriş yapayım dedim Roseroseshop'tan.

Bu defa farklı bir BB krem denemek istedim ve renk çeşitliliğinden dolayı Etude House Precious Mineral Cotton Fit BB kremi seçtim. Missha'nın renk tonları biraz grimsi kalırken bu bb krem daha sarı alt tonlu. 60 gr'lık oldukça büyük bir ürün. Fiyatı 11.20 dolar.

Bir de kapatıcıya ihtiyacım vardı onu da Etude House'dan seçtim. Aslında ben stick kapatıcısını istiyordum fakat yanlışlıkla likit olanı almışım. Onun da fiyatı 4 dolar.

Sitede sevdiğim bir şey var ayrıca. Bir çok ürünün testerını bulabiliyorsunuz 10'lu paketler halinde. Ben de The Face Shop Magic Cover BB kremi merak ediyordum ancak renginden ve yapısından tam emin olamadığım için testerlarını aldım. 10'lu paketin fiyatı 3 dolar.

Diğer pakette ise sitenin gönderdiği çeşitli testerlar var.

Bu alışverişim toplamda kargo dahil 25 dolar tuttu. 10 günde elime ulaştı.

8 yorum:

  1. Takipsiz mi gönderilmişti ?
    Ben de alırken hıc sorun yasamamıstım farklı sıtelerden ama bu sefer arkadasımın yolladıkları gumruge takıldı da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takipli kargoydu. Belli olmuyor işte, yurtdışından kozmetik riskli biraz.

      Sil
  2. güzel günlerde kullan. ben hnüz yurt dışından kozmetik almadım ama genelde free shipping olarak aliexpress tercih ediyorum gümrüğe tkılma ihtimalından dolyı boşuna bir de kargo parası vermiş olmıyım diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aliexpress'ten ıvır zıvır alıyorum, çeşidi bol güzel site :)

      Sil
  3. Bu siteyi çok seviyorum gerçekten kore ürünlerine karşı uzun zamandır ilgim var ama henüz bir sipariş vermedim buradan takılırmı acaba diye. Gerçi sitenin sahibi türkiyeye oldukça gönderim yapıyor ancak siz yine de belirttiniz mi acaba? kargoda ne yazıyordu mesela? bana da beklerim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gift yazmalarını istedim üzerine öyle yapmışlardı. Sitede zaten Paypal'la ödeme imkanı var gelmediğinde paranızı geri alabilirsiniz oradan, bir de takipli kargo ile yolluyorlar.

      Sil
  4. merhaba bende bu siteden alışveriş yaptım paypal ile ama alışverişi takıp edemiyorum kargoya verildimi nerede nasıl öğrenebilirim yaklaşık 10 gün oldu alalı cevaplarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitede takip kodu oluyordu sanırım sipariş detaylarında. Uzun zamandır alışveriş yapmadım çok da hatırlamıyorum açıkçası. Ama kod varsa onu ptt'nin sitesinden kontrol edebilirsiniz.

      Sil