18 Ocak 2013 Cuma

Fresh Minerals Toz Fondöten


Toz fondöten kullandığımdan daha önce bahsetmiş ve Everyday Minerals'in elimdeki toz fondötenini tanıtmıştım. Bir diğer toz fondötenim ise Fresh Minerals'ten.


Fresh Minerals sitesinde fondöten hakkında şu bilgiler var:
Fresh Minerals Toz Fondöten, saf minerallerden üretilir.Tüm gün boyunca ciltte kalan sağlıklı, doğal bir renk verir. Ciltteki ince çizgi ve kırışıklıkların arasında birikmez, topaklanmaz.Cilt rengini görünür şekilde aydınlatır ve mat tutar.Fresh Minerals fırçalarıyla kullanıldığında kusursuz bir makyaj deneyimi sunar.Kadifemsi ve dayanıklı bir görünüm ortaya çıkarır.Toz halde bulunan mineraller uzun süre dayanıklı bir kapatıcılık sağlar.Gözenekleri tıkamaz cildin nefes almasını sağlarParaben, yağ,parfüm ve talk pudrası içermeyen, UVA filtreli SPF 20 güneş koruma özelliği ve hafif dokusuyla %100 saf ve doğal bir üründür.


Ne yazık ki yazdıkları gibi bir matlık sağlamıyor. Benim cildim yağlı tabi, kuru ciltte nasıl olur bilmiyorum. Ama geri kalan bilgilere katılıyorum. Kapatıcılığı da orta derecede. Ciltte doğal duruyor ve ufak kusurlarınızı kapatmaya da yetiyor. Bendeki Fresh Look adındaki, en açık renginin 1 ton koyusu olmalı fakat kışın rengi bana koyu geliyor. Toplamda 5 rengi var sanırım. Fiyatı 90 lira civarı, ürün 11 gr. Ama uzun süre gidiyor. Ben alalı 1 yıldan fazla oldu en azından. Kapatıcılığını fotoğrafta görebilirsiniz. İlk fotoğrafta cildimde hiçbir şey yok, diğeri ise fondöten uygulanmış hali.



2 yorum:

  1. Benim için çok faydalı bilgiler bunlar:) Almadan önce bir saat düşünmektense:)

    YanıtlaSil