7 Ocak 2013 Pazartesi

Doa Kozmetik Alışverişim

Doa Kozmetik'i birçok blogda görmüştüm ve sonunda ben de bir alışveriş yaptım. Çok güzel ürünler var ama çoğu tükenmiş ne yazık ki. Bir sürü şeyde aklım kaldı.




Ben Gül Suyu, Saç Toniği, Cilt Şapı, Mavi Anemon Kremi, Okaliptus Sabunu ve Solid Parfüm aldım. Onlar da 100ml lik bir Keratinli Saç Maskesi göndermişler hediye olarak. Ürünlerle birlikte bir de tahtadan ufak bir kutu göndermişler.

Gül suyunu tonik olarak kullanmak için aldım. Kokusu hoşuma gitti.

Saç Toniğinin de yağlanmaya iyi geldiği yazıyordu, deneyeyim dedim. Banyodan çıkınca ıslak saçın diplerine sıkıp masaj yapılıyor. Şebeke sularının olumsuz etkilerini azaltıyormuş.

Cilt şapını doğal deodorant diye aldım, kullanıp göreceğim bir işe yarıyor mu.

Mavi Anemon Kremini annem için aldım. Cilt yenilenmesi ve kırışıklıklar için kullanılıyormuş mavi anemon çiçeği. Kokusu oldukça hoş kremin.

Solid yani katı parfümleri çok merak ediyordum daha önceden. Bu sitede görünce de almamak olmazdı :) Ama maalesef hemen hemen tüm çeşitleri tükenmişti. Ben de fesleğen kokulu olanı aldım. Nasıl kokacak diye tereddütlerim vardı ancak hoş, temiz, sabunumsu bir kokusu var. Bilek ve kulak arkasına sürüyorsunuz, oldukça da kalıcıydı. Gelince hemen denemiştim :)

7 yorum:

  1. Güle güle kullan.ürünleri bende çok merak ettim şimdi.Doğal ürünler herhalde bunlar anladığım kadarıyla.
    http://bordoduslerim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Evet, doğal ürünlermiş. Kimyasalsız şampuanlar falan çok güzel şeyler var :)

      Sil
  2. Bende yakın bir zamanda ürünlerini aldım hatta postumda paylaştım yorumlarımı. Ürünleri güzel de şampuanın kokusu çok kötüydü :( Birde cilt şapını kullanabildin mi? Çok sert sürülmedi bile. Bu arada güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sen de güle güle kullan :) Ben de şampuan almayı düşünmüştüm ama bu seferlik almamıştım. Cilt şapı üzerini ıslatınca biraz sürülür gibi oluyor ama dediğin gibi çok sert.

      Sil
  3. Yeni yıla özel blogumda hediye veriyorum.Gelirsen sevinirim;):)http://www.catchtheitgirl.com/2013/01/hediye-cekilisi-icin-hemen-bloga.html

    YanıtlaSil
  4. Off ben de gül suyu ve diğerlerini istiyorum ama şu aralar Türkiye'de olmadığım için satın alamıyorum malesef :)

    Şapa gelince benim babam çok kullanırdı, bana da hep kullan derdi. O kendisi traştan sonra kullanıyordu ama sonuçta şap ta bir nevi tuz olduğundan sivilceleri cilt kusurlarını. Şapı zaten sürekli suyun altına tutup öyle kullanıyordu. Bende hep sivilce çıktığında kullanmıştım. Bu arada babam 60 şına yaklaşıyor nerdeyse ama bildiğin 40 yaşında görünüyor var demekki güzel bir tarafı bu şapın :D

    Banada beklerim bu arada :)

    http://beyazkedivekozmetik.blogspot.ro/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'ye gelince kavuşursunuz o zaman umarım :) Çok güzel ürünler gerçekten. Şap da muhtemelen faydalı bir şey ama kullanmayı becerebilmek zor, dediğin gibi suyun altına bayağı bayağı tutmak gerekiyor herhalde. Denicem :) Ve tabi ki bloguna geliyorum :)

      Sil