15 Ocak 2013 Salı

Alışveriş #2


Son zamanlarda aldığım birkaç ürünü paylaşmak istedim.

Emotion Deodorant: Mavi olan Harmony, mor olansa Asian Garden. Aldığım yerde 1 alana 1 bedava vardı o yüzden 2 adet aldım. Daha önce hiç kullanmamıştım ama kokuları gerçekten çok güzel. İkisini 5.50 liraya aldım.



Cala Makyaj Temizleme Mendili: Güllü olanını kullanmış ve memnun kalmıştım. Burada anlatmıştım. Bu defa salatalıklı olanını aldım. Fiyatı 3.5 TL civarı.

Maybelline Volum' Express Turbo Boost Rimel: Aynı serinin bir başka rimelinden memnundum. Burada yazmıştım. Bunu görünce de aldım o nedenle. İndirimli 9 liraydı.

Essence Silky Touch 02 Babydoll Allık: Fazla allık kullanmıyorum hatta neredeyse hiç ama görünce rengi hoşuma gitti. Ne çok pembe ne de çok şeftali, simli değil ama biraz aydınlık veriyor cilde. Pigmentasyonu orta seviyede. 8 küsür lira fiyatı.

Essence Stay All Day Fondöten: Bloglarda sürekli gördüğüm, birçok kişinin memnun olduğu bir fondötendi. Daha önce likit fondöten kullanmamıştım. Kapatıcılığını yeterli buldum ve sivilce, yağ butonu vs de yapmadı. Fakat ne yazık ki Gratis'te çalışan kız sağolsun bana tenimden oldukça koyu olan bir renk satmış. Orada denemiştim ama ışıktan dolayı anlayamamışım sanırım. Evde sürdüğümde yüzümle boynum arasında bariz bir fark vardı. Üstelik kız bana en koyu rengi olan 40 numarayla bir açığı olan 30'u önermişti ve ben 30 numarayı almıştım. Sanırım 10 numarası benim için daha uygunmuş. Fiyatı 12.99 TL olmalı.

Essence Clear&Matt Fondöten: Bu fondöteni Stay All Day'in rengini açmak için aldım. Farklı bir seriyi de deneyeyim bari dedim ve en açık renk olan 01 numarasını aldım. Stay All Day'e kıyasla daha sıvı bir yapısı var. Oldukça pempe alt tonlu diğeri ise oldukça sarı hatta turuncu. İkisini karıştırınca ten rengime uygun rengi edebildim ama neyse ki. Bunun fiyatı da 11.99 TL idi sanırım.




3 yorum:

  1. Ne zaman fondoten almaya gitsem bende hep aynı sorunu yaşıyorum ya cildime koyu renk alıp geliyorum yada açığını :)
    Essence'yi merak ediyordum fiyatıda uygunmuş aslında bende deneyeceğim sanırım teşekkürler bilgi için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir gün doğru rengi almayı başarabilirim :) Rengine uygun olanını bulursan kesinlikle denemelisin Essence'i.

      Sil
  2. Şu gratiste çalışan kızlar yok mu,hiç bilgileri yok hep kulaktan dolma bilgilerle yardımcı olunca olabilemiyor işte :(

    YanıtlaSil