29 Haziran 2013 Cumartesi

Bitenler #Haziran 2013


Bu ay bitirdiğim ürünlerin en başında devasa boyutlu Loreal Elseve Nutri Gloss parlaklık şampuanı var. Beğendiğim bir şampuan oldu. Parlaklık veriyor sanki biraz saça. Çabuk yağlanan saçlarıma ekstra bir yağlandırma yapmadı. Çok büyük olduğundan bitirmesi uzun sürdü ve sıkıldım o yüzden tekrar almayacağım.

Diğer biten daha doğrusu kullanılamaz hale ürünümse Gia Paris markalı kavanozlu aseton. Aslında güzel bir üründü fakat ben koyu renkli ojeler içinde kullanınca rengi bir acayip oldu ve artık tırnaklarımı temizlerken batırmaya başladı, o yüzden çöpe gitti. Bir daha alabilirim bu tarz bir ürün ama koyu renk ojelerle kullanmam açık renkler için daha kullanışlı.

Neurogena Deep Clean peeling de project pan'imdeydi. Bitirdim, mutluyum :) İyi bir üründü, verdiği ferahlık hissini ve temizlemesini seviyordum. Şu an Yves Rocher kayısılı peelingi aldığım için tekrar almayacağım.

Doa Gül suyundan şu favorilerim yazımda bahsetmiştim. Severek kullandım, ilerde tekrar alabilirim.

Doa Saç toniği de memnun kaldığım bir diğer ürün. Yazısı da burada. Çoktan yedeklenmişti :)

Colgate Optik White hakkında açıkçası bir fikrim yok. Bana sanki biraz beyazlatmış gibi geliyor dişlerimi ama emin değilim :D 2 tüp almıştım ona devam edeceğim. Daha uzun süre kullanınca yorumlarım.

Avon asansörlü kahverengi göz kalemini de ne zaman aldığımı bile unuttum :D En az 4 yılı vardır :) Güzel bir kahverengiydi ve fazla akma yapmıyordu. Severek kullanmıştım.

9 yorum:

  1. Bitenler yazısına bayılıyorum :) Bende loreal'i uzun süre kullandım, renge parlaklık veriyor gerçekten. Saçını düzleştirdiğinde daha güzel anlaşılıyor tabii :)

    YanıtlaSil
  2. bitenlerin hayırlı olsun yenilerini bekliyoruz:))

    YanıtlaSil
  3. Neutrogena'nın bu peelinginden nefret etmiştim. :-/ Bitenlerin hayırlı olsun. :-)

    YanıtlaSil
  4. ayy o süngerli asetonları ben kulllanamıyorum elimi sokamıyorum içine,içim bir tuhaf thaf oluoo :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı uğurlu olsunn :) Bende şu colgaten diş macununu çok merak ediyordum uzun süre kullandıktan sonra postlarınının içinde ufacık ondanda bahseder misin :)?
    Bende beklerim ;
    gizzgiz.blogspot.com

    YanıtlaSil