2 Şubat 2013 Cumartesi

DOA Saç Toniği

Doa Kozmetik'ten yaptığım alışverişten burada bahsetmiştim. O alışverişimde satın aldığım saç toniğini yeterince kullandığımı düşünüp ondan bahsetmek istiyorum.

Çabuk yağlanan, en fazla 2 gün yıkamadan durabildiğim saçlarım için bu güne kadar birçok ürün denedim. Çeşitli markaların yağlı saçlar için şampuanları, çam terebentini, sirkeli sular vs fakat hiçbiri derdime çare olmadı ne yazık ki. Ta ki Doa Saç Toniğine kadar. Bu tonik şehir şebeke sularının saçınıza verdiği olumsuz etkileri yok ederek, saç dökülmesi ve yağlanma sorunu için üretilmiş. Benim için bir mucize diyebilirim, vazgeçilmezim olacak.

Saçlarınızı yıkadıktan sonra biraz nemini alıp saç diplerinize uyguluyorsunuz. Sadece birkaç fıs fıs :) Sonra gelsin geç yağlanan, parlak, hacimli saçlar.

Dediğim gibi kullanımı çok kolay, öyle saatlerce saça bakım yapmayı gerektirmiyor. 2 gün zor dayanan saçlarım 3 günü rahat bitiriyor. Yıkadığımın ertesi günü hacmini kaybeden saçlarım 2. günün sonunda bile hacimli ve tertemiz görünüyor. Üstüne üstlük bir de parlaklık veriyor saçıma.



Ürünün içindekilere gelirsek; deionize su, atkuyruğu özü, sarı darı özü, su teresi özü, sarmaşık özü, ısırgan özü, gliserin, zencefil özü, sodyum pca, zinc pca, magnezyum pca, d-panthenol, sitrik asid, benzyl alcohol, methychloroisothiazolinone, metylisothiazolinone.

Eğer çabuk yağlanan saçlarınız varsa kesinlikle bu ürüne bir şans vermelisiniz.

12 yorum:

  1. saçlarımla büyük problemim var denemeliyim
    kelebeketkisi39.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle denicem. alıp almamak arasında kararsız kalmıştım. yorumun için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olduğum için sevindim, umarım sana da iyi gelir :)

      Sil
  3. Bayılıyorum Doa ya bende..Hem hesaplı hem de hedıye super.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet saç maskesi değil mi, bence de mükemmel :)

      Sil
  4. Her eve lazım bir ürüne benziyor:)İyi ki yazmışsınız:)

    YanıtlaSil
  5. Bende kullanıyorum saç toniğini çok memnumum. Tonikle mi ilgili bilmiyorum ama yeni yeni saçlar çıkmaya başladı. Acaba yeni saç çıkarma gibi bir etkiside var mı ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar iyi ki o etkisi de varsa hiç şaşırmam :D

      Sil
  6. Nerden alabiliriz bu urunu ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.doakozmetik.com bu siteden alabilirsiniz.

      Sil