21 Şubat 2013 Perşembe

Doa Kozmetik %50 İndiriminden Kaptıklarım :)

Doa Kozmetik'te 15 Şubat'ta şu yazımda da bahsettiğim gibi indirim vardı. Telefonuma gelen mesajla da hemen siteye koştum ve alışverişimi yaptım.



İşte aldıklarım bunlar;
DOA Lavanta Suyu
DOA Sülfatsız Saç Derisi Bakım Şampuanı
DOA Besleyici Saç Bakım Kremi
DOA Sandal Ağacı Solid Parfüm

Şampuanlarının ve saç kremlerinin iyi olduğunu duydum birçok yerde ve denemek istedim, bakalım nasıllar göreceğiz :) Daha önce yaptığım bir alışverişte gül suyu almıştım bu defa da lavanta suyunu denemek istedim, 1 tane de ondan attım sepetime. Yine önceki alışverişimde fesleğenli solid parfüm almış ve kokusunu sevmiştim. Odunsu parfümleri genelde beğenen biri olarak sandal ağacı solid parfüm aldım bu defa. Ancak kokusunu fesleğenli kadar beğenmedim şimdilik. Oldukça ağır geldi.

Doa Kozmetik yaptığınız alışverişle birlikte bir hediye gönderiyor ve bu son zamanlarda Keratinli Saç Maskesiydi. Ancak ben maskelerle uğraşmayı pek sevmeyen bir insan olarak eğer bir hediye göndereceklerse bunu kendim seçebilir miyim diye danıştım sevgili Doa Kozmetik yetkililerine :) Onlar da kabul ettiler bunu ve ben de kullandığım, memnun kaldığım saç toniğinden istediğimi belirttim sipariş notumda. İsteğimi kırmamışlar ve göndermişler sağolsunlar :)

Saç toniği hakkındaki düşüncelerim için buraya tık tık

Bir önceki Doa Kozmetik alışverişim için buraya tık tık

2 yorum:

  1. Bende bu süper indirimden faydalanıp bir kaç ürün aldım. Sandal ağacı katı parfümünden bende aldım ama kokusunu beğenmedim:/
    Ayriyetten mersin çiçeği ve lilyumda aldım. Özellikle mersin çiçeğini çok sevdim tavsiye ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğenmedim daha güzel olur diye düşünüyordum. Bir dahaki alışverişimde tavsiyeni dikkate alacağım :)

      Sil