18 Şubat 2013 Pazartesi

Alışveriş #3

Son zamanlarda aldığım ürünleri paylaşmak istedim, kullandıkça da yorumlarım gelecek.



Bebak Acı Badem Kremi: İlk defa aldım acı badem kreminin iyi olduğunu duymuştum. Gratis'te bu mini boyu görünce kaptım. Çantaya atmalık tam. 1.50 tl idi.

Dove Intensive Krem: El ve vücut kremi bu da. Mini boy ve yine Gratis'ten. Ufak ürünleri seviyorum, çok şirin oluyorlar :) 2.50 tl.

Nivea Arındırıcı Peeling: Bloglarda sık gördüğüm bir peelingdi. Sevgililer günü nedeniyle Migros'un %50 indiriminde görünce peelinge de ihtiyacım olduğu için aldım.

Superdrug Kuru Şampuan: Watsons'ta indirimde olduğundan denemek için aldım. Hemen aldığım gün denedim ancak sonuçtan pek memnun olmadım. Hem öyle çok da temiz göstermiyor saçı hem de kahverengi saç için olduğundan renkli yapmışlar sıkarken biraz üzerim lekelendi, saçımı yıkarken de su durulmak bilmedi resmen. Bu ay indirimli fiyatı 6.99'du sanırım.

Daggett & Ramsdell Facial Fade: Bu ürünleri Bim'den aldım. Mavi olan normal ciltler için krem, pembe olansa hassas ciltler için jel kıvamında. Leke gidericiymişler. Renk farklılıklarını, kızarıklıkları, kırışıklıkları hatta çilleri bile gideriyormuş üzerinde yazdığına göre. 10'ar tl idiler.


Purederm Snail 3d Maske: Gratislerde satılan bir maske. Denemek için aldım. Kullanınca yorumlarımı yazarım. Fiyatı 2 tl.

Bebak Makyaj Temizleme Mendili: Acı badem sütlü olmasından etkilenerek almıştım ama pek sevmedim sanırım. 1-2 tane kullandım ve çabucak yırtıldı mendil. Ayrıca biraz da kuru geldi bana. Ben daha ıslak olan makyaj temizleme mendillerini seviyorum. 3-4 tl olmalı fiyatı.

7 yorum:

  1. Acı badem kremi bende de var ama henüz kullanmadım ne işe yaradığını bilmiyorum desem rezil olmam umarım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal nemlendirici bir krem diye biliyorum ben de. Yüze bile kullanırmış eskiler :) Bir bildikleri vardır deyip aldım ben de ama sadece ellerime kullanmaya cesaret edebilirim sanırım oldukça yağlı çünkü.

      Sil
  2. Purederm Snail 3d Maske'yi bu aralar çok duyuyorum ve genelin de herkes çok memnun.En kısa zamanda gratis'e gidip almalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok duydum, henüz denemedim ama umarım ben de memnun kalırım :)

      Sil
  3. Çekilişim varrrr... Herkesi bekliyorum :D

    http://beyazkedivekozmetik.blogspot.com/2013/02/ve-cekilisim-baslyor.html

    YanıtlaSil
  4. Nivea'nın peeling kreminden memnun kaldınız mı. Benim cildimde biraz allerji yaptı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun, dikkat etmek lazım özellikle peelinglerde. Ben henüz kullanmadım.

      Sil