23 Ocak 2014 Perşembe

Bitenler #Ocak 2014


Bitenlerim her zamanki gibi bakım ürünlerinden oluşuyor :)

Öncelikle saç ürünlerinden başlayalım...

Garnier Saç Köpüğü: Saçlarım şu an permalı yani kıvırcık. O nedenle şekil vermek için köpük kullanıyorum genelde. Bu ıslak-kıvırcık köpüğü de çok sevdim. Kıvırcıklığı arttırmada çok başarılı ve muhteşem bir kokusu var. Üstelik kalıcı bir koku bu. Çok sevdiğim bir ürün oldu ama yurtdışından almıştım ve Türkiye'de hiç görmedim ne yazık ki :( Bulursam kesinlikle tekrar alacağım.

Superdrug Kuru Şampuan: Yine sevdiğim bir başka ürün. Kıvırcık saçlılar bilir genelde üst kısımlar kafanıza yapışıyor ve altlar kabarıyor. Ben de diplere bu kuru şampuanı sıkarak kabartıyorum o nedenle. Tekrar alacağım fakat bu koyu saçlar için olduğundan ürünün rengi kahverengi ve ellerimi boyuyor uygularken. Bu nedenle renksiz olanlardan alacağım. Watsonslarda bulabilirsiniz bu ürünü fiyatını tam hatırlamıyorum fakat 7-8 tl civarında olmalı.

Doa Kozmetik Saç Toniği: Sürekli kullandığım bir ürün bu. Yazısını da yazmıştım hatta. Okumak için tık tık

Bourjois Deodorant: Normal bir deodoranttı açıkçası. Yurtdışından almıştım, Türkiye'de sanırım yok. Belki tekrar alırım denk gelirsem belki almam :)

Watsons Exfoliating Duş Jeli: Deneme boy bir üründü bu. İçinde minik tanecikler var ve çok yoğun meyveli bir kokuya sahip. Güzel bir üründü belki büyük boyunu alırım.

Garnier Esas Bakım Nemlendirici: Nemlendirici ihtiyacımın olduğu bir dönemde acil ihtiyaçtan almıştım. Bitirmek için kullandım. Pek nemlendirici olduğunu söyleyemem ki ben yağlı ciltliyim. Sivilce falan yapmadı ben de ama sürdükten sonra özellikle burnumda yağlanma yaptı. Bir daha almam sanırım.

Dalan D'olive el kremi ve Benri kare pamuklar zaten artık hemen her blogda gördüğümüz ve sevdiğimiz ürünler. Ben de severek kullandım ve kullanmaya devam edeceğim her ikisini de.

Benim biten ürünlerim bunlardı. Umarım fikir edinebileceğiniz bir yazı olmuştur :)






2 yorum:

  1. Watsonsın çilekli duş jelinden bende kullanmıştım gerçekten güzel kokuyordu. 400 ml buyuk boyunu almıştım çok sevmeme ragmen bisure sonra sıktı ama güzel kokuyorlar gerçekten=) böyle bol bol bitsinler yer açılsın dimi :)))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Yazılarınız ve resimleriniz çok güzel sizi takibe aldım.
    Sizide bloguma beklerim
    Sevgiler,

    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil