15 Temmuz 2013 Pazartesi

Bourjois Delice de Poudre Bronzer


Bourjois'nın bu sıcak günlere uygun bir ürününden bahsetmek istiyorum size, meşhur chocolate bronzer :) Hemen herkesin adını duyduğu bir bronzer bu. Ben de yaklaşık 5-6 ay önce edinmiştim. Bendeki rengi 52 numarası bir de daha açık olan 51 numaralı rengi var.



Çok hoş görünümlü çikolata şeklinde, sert kartondan yapılmış mıknatıslı bir ambalaja sahip ürün. Yapısı toz toz olmuyor, fırçaya kolay geliyor ve rengini çabuk veriyor. Mükemmel bir çikolata kokusuna sahip ki sürmelere doyamıyorum hatta kullanmasam bile görünce alıp kokluyorum :)


İçinde hafif ışıltıları olan biraz turuncumsu bir rengi var. Işıltılar yüzünüzde pek belli olmuyor sadece biraz parlaklık veriyor. Kontür olayını beceremediğimden o amaçla kullanmadım hiç ama kullananlar olduğunu biliyorum. Açıkçası turunculuğundan dolayı kullanmaya korkardım ben kontür için. Ben allık gibi elmacık kemiklerimin üzerine kullanmayı seviyorum. Çok hoş doğal bronzluğummuş gibi duruyor.


Yapısı nedeniyle uzun süre gidebilecek bir ürün, ben aldığımdan beri çok sık kullanmama rağmen üzerindeki şekil bile bozulmadı.Bazı Watsonslarda ve Boynerlerde satılıyor. Fiyatı 50-55 tl civarı sanırım. İndirim zamanlarında daha uygun fiyata alınabilir. 

3 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Sahip değilim ama deneyip beğenmiştim. Müthiş kokuyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ambalajından bile belli nefis bir şey olduğu :p

    YanıtlaSil