29 Kasım 2013 Cuma

Roseroseshop Alışverişim


Korelilerin kozmetik konusunda iyi bir yerde olduğunu hemen herkes biliyor. Ben de genel olarak Kore ürünlerini kullanmayı seviyorum. Özellikle günlük makyajda BB kremlerini tercih ediyorum.

Geçenlerde de severek kullandığım Missha Perfect Cover BB kremim bitmeye yaklaşmışken bir alışveriş yapayım dedim Roseroseshop'tan.

26 Kasım 2013 Salı

Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.


Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...

Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.

Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;



Bir boomads advertorial içeriğidir.

25 Kasım 2013 Pazartesi

Son Zamanların Favorileri



Son zamanlarda severek kullandığım birkaç üründen bahsetmek istiyorum.

İlk favorim Avon'un açılı allık fırçası. Aldığımdan beri kontür yapmak için kullanıyorum ve gerçekten sevdim bu fırçayı. Boyutu kontür için çok uygun. Daha önce kontür yapmazdım ama bu fırçayla yapmaya başladım :)

19 Kasım 2013 Salı

Alışveriş - Mua Undressed


Mua Undressed palette ne zamandır gözüm vardı :) Yabancı bloglarda çok övülen ve Urban Decay Naked palete en çok dupe gösterilen palet. 

DBMS Kozmetik'i de işte bu nedenle takipteydim ne zamandır :) Stoğa girdiğini görünce de hemen kaptım bir tane ve bu sabah elimdeydi. Fiyatı 29 tl. Yorumlarımla birlikte yazısı da yakında blogda olacak tabi ki :)

18 Kasım 2013 Pazartesi

Too Faced Naked Eye Far Paleti


Too Faced Naked Eye far paleti doğal tonlarda bir makyaj için tasarlanmış güzel bir palet. Natural Eye paletinin aksine daha soğuk tonlarda, taupe renkler barındırıyor içinde.

Palet birbiriyle uyumlu parlak ve mat 9 renkten oluşuyor. Bu renkler kendi içinde de day, classic ve fashion diye ayrılmış. Kapağının üst kısmının içinde ne yazık ki benim fotoğraflarken unuttuğum 3 adet kart var ve bu kartlarda her bir görünüm için farları nasıl kullanacağınız gösterilmiş. Bu kartlardan yararlanabileceğiniz gibi kendiniz de kombinler oluşturabilirsiniz tabi.

16 Kasım 2013 Cumartesi

Yağlanmayı Kontrol Altına Almanın Yolu: Matlaştırıcı Sorbe


Garnier ailesinin Nem Dengesi serisi her cildin farklı ihtiyaçlarına göre üretilmiş olan çok özel bir seri. Serinin içerisinde,
Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

bulunuyor ve böylelikle cildinize özel bakım yaparken mükemmel uyum sağlıyor. Klasik bir nemlendiriciden daha fazlasını hak eden cildiniz için Garnier Nem Dengesi özel dokusuyla ihtiyacınız olan bakımı sunuyor.


Karma ve yağlı ciltlerin ihtiyaçlarına uygun üretilmiş yeşil çay özleri içeren Matlaştırıcı Sorbe cildinizin parlamaya karşı savaşını desteklerken aynı zamanda 24 saat nemli kalmasını sağlayıp cilt renginizi eşitlemeyi hedefliyor. 1 aylık kullanım sonrasında cildinizin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı oluyor.


Gün içinde parlamayı minimuma indirirken cildinizi kurutmuyor ve nem takviyesi yaparak fazla yağ salgılayan cildi dengeliyor. Yağlı ve karma ciltler bilinenin aksine genellikle nemsiz ciltlerdir, fakat Matlaştırıcı Sorbe bu probleme karşı bir çözüm niteliğinde.



Yağ içermeyen losyon kıvamındaki yapısı sayesinde hızlı emiliyor ve kısa sürede mat bir görünüm sağlıyor. Ürün parabensiz ve parfüm içeriyor.

‘Garnier’den Yeni Nem Dengesi: Siz de cildinizin hak ettiği bakım için nemlendiricinin bir adım ötesine geçin.’

Satış fiyatı: 14,99TL
Kullanım şekli: Sabah akşam temizlediğiniz yüzünüze uygulayınız.

Ürün reklam filmine ulaşmak için:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151901520884000

facebook.com/GarnierTR
https://twitter.com/garnierturkiye

İçerik: gokyuzukokusu.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

13 Kasım 2013 Çarşamba

Fresh Minerals Suya Dayanıklı Rimel



Fresh Minerals eczanelerde satılan bir mineral makyaj markası. Ben bu markayla cilt tedavisi gördüğüm sırada tanışmıştım ve ilk olarak mineral fondötenini kullanmıştım. Hatta yazısı şurada mevcut.

Neyse gelelim rimelimize... Öncelikle bu rimelin içeriğinde kimyasallar yok. Bu nedenle hassas gözler için öneriliyor. Fırçası benim sevdiğim şekilde kıl fırçalardan. Fakat ben ne yazık ki bu rimeli hiç sevmedim.

9 Kasım 2013 Cumartesi

Avon Siparişim


Avon'un geçtiğimiz ayki katalogunda ne zamandır aklımda olan açılı allık fırçasını görünce almak istedim. Onu alınca da pudra fırçası ve duş jelleri geldi ardından :)

Duş jellerinin 3 adeti 10.90 tl idi o yüzden bu kadar çok aldım. Yoksa daha önce kullanmışlığım yok. Kokuları şimdilik güzel gibi, kullanınca daha iyi yorumlayacağım.

8 Kasım 2013 Cuma

Gratis ve Rossmann Alışverişim


Son zamanlarda yaptığım Rossmann ve Gratis alışverişimi paylaşmak istedim.

Rossmann'a Dr. Beckmann renk koruyucu mendillerden almak için gitmiştim aslında ama tabi ki sadece onu almadım :) Öncelikle bu mendilleri çok kullanışlı buluyorum. Tek başıma yaşadığım için çamaşırları detaylı bir şekilde renklerine ayıracak kadar biriktiremiyorum. Beyazlarla birkaç renkli yıkarken ya da renkli çamaşırların içinde renk döken olunca çok işime yarıyor bu mendiller. Normal satış fiyatları 11 tl civarında oluyor. Şu anda Rossmann'da 6.99 tl fiyatı.

4 Kasım 2013 Pazartesi

Okuma Şenliği Kış 2013 Kitaplarım


Pinuccia blogunda çok güzel kitap etkinlikleri düzenliyor. Yaz etkinliğini geç görmüş ve katılamamıştım ne yazık ki ama bu sefer kaçırmadım :) Okuma Şenliği Kış 2013 etkinliğine katıldım ve kitaplarımı seçtim. İşte seçtiğim kitaplar:

2 Kasım 2013 Cumartesi

Wish List

Bu aralar bloglarda wish listler dolaşıyor. Ben de bir tane hazırlayayım dedim.


1 Kasım 2013 Cuma

Gratis İndirimi Alışverişim


Hemen herkes duydu artık Gratis'te kişisel bakımda %40-50 indirimler var 3 Kasım'a kadar. Ben de şampuan ve saç kremi ihtiyacımı bu indirim sayesinde karşıladım.