27 Şubat 2013 Çarşamba

Purederm Snail 3D Maske

Geçenlerde yaptığım ki şurada bahsetmiştim alışverişimde Gratis'ten Purederm Snail 3d maske almıştım. Nihayet maskeyi denedim.

Hediyeleşme Etkinliğinden Gelen Hediyelerim



Bir süre önce Koyu Kırmızı'nın düzenlediği hediyeleşme etkinliğine katılmıştım. Bu etkinlikte sevgili Aycel ile eşleştik ve hediyelerimizi aldık bile :)

İşte bunlar benim hediyelerim, hepsine bayıldım. 

Menekşeli şekerleri çok severim arkadaşımın da içine doğmuş demek ki :) Afiyetle yiyeceğim onları :)
Şipşirin defter ve kalem masamda yerlerini aldı, anahtarlığımı hemen taktım ve medovinka adındaki kekimi de bu yazıyı yazarken mideme indirdim bile :)

Aysel'e tekrar teşekkür ediyorum bu güzel hediyeleri için. İlk hediyeleşme etkinliğimdi bu benim ve ilk etkinliğimde de onunla eşleşmek çok güzeldi :)


21 Şubat 2013 Perşembe

18 Şubat 2013 Pazartesi

15 Şubat 2013 Cuma

Doa Kozmetik'te %50 İndirim Var Kızlar Koşuuun!

Doa Kozmetik sitesinde 15 Şubat'a özel %50 indirim varmış duyduk duymadık demeyin!!!

DIY #1 : Kutu Kaplama

İnternetten sık sık alışveriş yaptığım için elimde birçok kutu birikiyor. Atmaya da kıyamıyorum çoğunu. İçlerine ıvır zıvır koymak için oldukça kullanışlı oluyorlar ancak üzerlerinde yazılarla ya da dümdüz halleriyle hoşuma gitmiyorlar. Ben de süslüyorum kutularımı :)

14 Şubat 2013 Perşembe

Pratik Çözümler Vol 1: Yağlı Saçlara Acil Çözüm

Geçtiğimiz günlerde Watsons'ta indirime girdiğini görünce Superdrug Kahverengi Saçlar İçin Kuru Şampuan aldım. Lakin ya ben kullanmasını beceremedim ya da ürün işe yaramaz bir ürün. Benim saçımı hiç de temiz gibi göstermedi. Birkaç blogda da yazısını okudum genelde beğenilmiş ama.Neyse durum böyle olunca benim gibi bahtsızlar için yararlı bir bilgi paylaşmak istedim.

13 Şubat 2013 Çarşamba

Blog Hocam'dan Kitap Hediyeleri

Blog Hocam okuyucularına çekilişle kitap hediye ediyor. Okuoku.com sponsorluğunda düzenlenen bu çekiliş sonucunda 3 talihliye ödül olarak verlecek. Sosyal medya kullanıcısı veya blog yazarı olan herkes bu çekilişe katılabilir. Çekiliş Sayfası

5 Şubat 2013 Salı

Satış Blogum Yayında!


http://balkanbazaar.blogspot.com

Bulgaristan'dan getirdiğim ürünleri satacağım satış blogumu açmış bulunmaktayım.

Yavaş yavaş ürün çeşitliliğini arttıracağım. Yiyecekten kozmetiğe kadar Türkiye'de bulunmayan ya da orada daha uygun fiyata satılan ürünleri size ulaştırmak istiyorum.

Ayrıca blogta satışta olmayan ancak sizin istediğiniz ürünleri de temin etmeye çalışacağım.

Hepinizi beklerim :)

http://balkanbazaar.blogspot.com

3 Şubat 2013 Pazar

Çekilişler... Çekilişler...

Seregon's World'un çekilişi için tık tık


Makyaj Tutkusu'nun çekilişi için tık tık


Stonbabe'nin çekilişi için tık tık


Hayat Paylaşınca Güzel'in çekilişi için tık tık


e-nsisters' çekilişi için tık tık


Trend Sokağı'nın çekilişi için tık tık


Elenda'nın çekilişi için tık tık

2 Şubat 2013 Cumartesi

DOA Saç Toniği

Doa Kozmetik'ten yaptığım alışverişten burada bahsetmiştim. O alışverişimde satın aldığım saç toniğini yeterince kullandığımı düşünüp ondan bahsetmek istiyorum.

Çabuk yağlanan, en fazla 2 gün yıkamadan durabildiğim saçlarım için bu güne kadar birçok ürün denedim. Çeşitli markaların yağlı saçlar için şampuanları, çam terebentini, sirkeli sular vs fakat hiçbiri derdime çare olmadı ne yazık ki. Ta ki Doa Saç Toniğine kadar. Bu tonik şehir şebeke sularının saçınıza verdiği olumsuz etkileri yok ederek, saç dökülmesi ve yağlanma sorunu için üretilmiş. Benim için bir mucize diyebilirim, vazgeçilmezim olacak.

Saçlarınızı yıkadıktan sonra biraz nemini alıp saç diplerinize uyguluyorsunuz. Sadece birkaç fıs fıs :) Sonra gelsin geç yağlanan, parlak, hacimli saçlar.

Dediğim gibi kullanımı çok kolay, öyle saatlerce saça bakım yapmayı gerektirmiyor. 2 gün zor dayanan saçlarım 3 günü rahat bitiriyor. Yıkadığımın ertesi günü hacmini kaybeden saçlarım 2. günün sonunda bile hacimli ve tertemiz görünüyor. Üstüne üstlük bir de parlaklık veriyor saçıma.

1 Şubat 2013 Cuma

Kitap Alışverişim #2


ilknokta.com kitap sitesindeki kış indirimini görünce alışveriş yapmadan duramadım. 7 tane kitap sipariş ettim 1 tane de onlar hediye etti. Hediye edilen kitabı da belirlenen kitaplar arasından kendiniz seçiyorsunuz.